Όλα τα 4 αποτελέσματα

 • S-5 | Τεμαχιστές Χαρτιού | SiliconBlue Corporation Ltd.

  S-5

  Διαβάστε περισσότερα
  Παρέχει την τέλεια βασική ασφάλεια για τα ιδιωτικά έγγραφα σας. Όλοι το ξέρουν, κάθε μέρα παίρνουμε σημαντικές πληροφορίες μέσα από τα χέρια μας- είτε τραπεζικών λογαριασμών, τιμολόγια, επιστολές και άλλα σημαντικά προσωπικά δεδομένα. Συχνά αυτά ευαίσθητες πληροφορίες προσγειώνουντε στα σκουπίδια - ιδανικό για κλέφτες δεδομένων! Το ζήτημα της προστασίας των δεδομένων γίνεται όλο και πιο σημαντικό στην καθημερινή ζωή. Για να αποφευχθεί αυτό, η χρήση των καταστροφέων, για εύκολη καταστροφή των δεδομένων σας είναι αναπόφευκτη. With the Ednet Strip-Cut shredder S-5, Μπορείτε εύκολα να καταστρέψει με απλό τρόπο τα έγγραφά σας. Με έως και 5 φύλλα ταυτόχρονα και σε 8 mm strip size. Χάρη στην αυτόματη Start / Stop λειτουργίας και επιστροφή, Μπορείτε να καταστρέψετε ταχύτερα από ποτέ. σας παρέχει την τέλεια βασική ασφάλεια για τα ιδιωτικά έγγραφα σας: 5 φύλλα ταυτόχρονα εγγυάται μια γρήγορη και βέλτιστη καταστροφή των εγγράφων σας. Συμπαγές μέγεθος κατάλληλο για χρήση κάτω από το desk. Ιδανική για την περιστασιακή χρήση στο σπίτι.
 • S7-CD | Τεμαχιστές Χαρτιού | SiliconBlue Corporation Ltd.

  S7-CD

  Διαβάστε περισσότερα
  Παρέχει την τέλεια βασική ασφάλεια για τα ιδιωτικά έγγραφα σας. Όλοι το ξέρουν, κάθε μέρα παίρνουμε σημαντικές πληροφορίες μέσα από τα χέρια μας- είτε τραπεζικών λογαριασμών, τιμολόγια, επιστολές και άλλα σημαντικά προσωπικά δεδομένα. Συχνά αυτά ευαίσθητες πληροφορίες προσγειώνουντε στα σκουπίδια - ιδανικό για κλέφτες δεδομένων! Το ζήτημα της προστασίας των δεδομένων γίνεται όλο και πιο σημαντικό στην καθημερινή ζωή. Για να αποφευχθεί αυτό, η χρήση των καταστροφέων, για εύκολη καταστροφή των δεδομένων σας είναι αναπόφευκτη. Με τον τεμαχιστή Ednet Cross-Cut S7 CD, Μπορείτε εύκολα να καταστρέψει με απλό τρόπο τα έγγραφά σας. Με έως και 7 φύλλα ταυτόχρονα και σε 7 mm strip size. Χάρη στην αυτόματη Start / Stop λειτουργίας και επιστροφή, Μπορείτε να καταστρέψετε ταχύτερα από ποτέ.
 • X7 | Τεμαχιστές Χαρτιού | SiliconBlue Corporation Ltd.

  X7

  Διαβάστε περισσότερα
  Παρέχει την τέλεια βασική ασφάλεια για τα ιδιωτικά έγγραφα σας. Όλοι το ξέρουν, κάθε μέρα παίρνουμε σημαντικές πληροφορίες μέσα από τα χέρια μας- είτε τραπεζικών λογαριασμών, τιμολόγια, επιστολές και άλλα σημαντικά προσωπικά δεδομένα. Συχνά αυτά ευαίσθητες πληροφορίες προσγειώνουντε στα σκουπίδια - ιδανικό για κλέφτες δεδομένων! Το ζήτημα της προστασίας των δεδομένων γίνεται όλο και πιο σημαντικό στην καθημερινή ζωή. Για να αποφευχθεί αυτό, η χρήση των καταστροφέων, για εύκολη καταστροφή των δεδομένων σας είναι αναπόφευκτη. With the X7, Μπορείτε εύκολα να καταστρέψει με απλό τρόπο τα έγγραφά σας. Με έως και 7 φύλλα ταυτόχρονα και σε 7 mm strip size. Χάρη στην αυτόματη Start / Stop λειτουργίας και επιστροφή, Μπορείτε να καταστρέψετε ταχύτερα από ποτέ. Επί πλέον, Μπορείτε επίσης εύκολα να καταστρέψει σας δεδομένων πολυμέσων και την Τράπεζα καρτών αποθήκευσης αξιόπιστα μέσω την πρόσθετη υποδοχή κάρτας CD/DVD/πιστωτική.
 • Lubricant Sheets | Shredder | SiliconBlue Corporation Ltd.

  Lubricant Sheets

  Διαβάστε περισσότερα
  Λιπαντικό φύλλα για τεμαχιστές. Επεκτείνει τη διάρκεια ζωής και την απόδοση και αυξάνει την απόδοση κοπής. Οι λεπίδες παραμένουν κοφτερές περισσότερο καιρό. Μειώνει την ένταση και μειώνει τη σκόνη χαρτιού στη μονάδα κοπής. Κατά τη διέλευση των λιπαντικών φύλλων, η σωστή ποσότητα λιπαντικού μεταφέρεται στο κοπτικό του τεμαχιστή αντίστοιχα. Εύκολο στη χρήση και καθαρό για να χρησιμοποιήσετε. Το φύλλο λιπαντικό απλά εισάγεται για το πέρασμα στον τροφοδότη χαρτιού.