Εταιρικό προφίλ

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Η εταιρεία μας έχει τα ακόλουθα τμήματα

 • ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

  Οι έμπειροι πωλητές μας μπορούν να σας καθοδηγήσουν μέσω συζήτησης σε ιδανικές λύσεις, προσφέροντας σας ένα ευρύ φάσμα επιλογών στα μέτρα των αναγκών σας

 • ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ

  Οι παραγγελίες που έχετε υποβάλει, σας παραδίδονται με υπευθυνότητα και χωρίς καθυστέρηση, και τα προϊόντα
  βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση.

 • ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

  Το τεχνικό μας τμήμα αποτελείται από εξειδικευμένο προσωπικό με εμπειρία πολλών ετών, το οποίο ασχολείται με επιδιορθώσεις εκτυπωτών και μηχανών γραφείου γενικότερα, ηλεκτρονικών υπολογιστών όλων των τύπων, servers, ταμπλέτες και smartphones. Μέσω των εγκαταστάσεων και αναβαθμίσεων που παρέχει, μπορεί να διαμορφώσει τον χώρο σας, παρέχοντας του την μέγιστη λειτουργικότητα και ασφάλεια. Επιπλέον, προσφέρονται ετήσια συμβόλαια συντήρησης, ιδανικά για γραφεία και επιχειρήσεις.

 • ΚΥΡΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

  Η εταιρεία μας έχει διατηρήσει μια πληθώρα μακροχρόνιων συνεργασιών, σε όλη την Κύπρο και την Ελλάδα, που συμπεριλαμβάνουν μικρές και υπεράκτιες εταιρείες, καθώς επίσης και κυβερνητικούς/ημικρατικούς οργανισμούς. Στην SiliconBlue θα βρείτε τον αξιόπιστο συνεργάτη σας, τόσο κατά την ανάλυση των αναγκών σας, όσο και μετά την εφαρμογή της σωστής λύσης, της σωστής λύσης, με στόχο μια αμφίδρομη επαγγελματική και μακροχρόνια σχέση.

 • ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

  Οι παραγγελίες ετοιμάζονται άμεσα για αποστολή στον πελάτη το ταχύτερο δυνατό, τις περισσότερες φορές σε διάστημα μιας ημέρας. Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω του τμήματος διανομής, όπως επίσης και μέσω διαφόρων εταιρειών κούριερ σε όλη την Κύπρο.

 • ΤΜΗΜΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

  Οι έμπειροι σχεδιαστές μας, είναι διαθέσιμοι για να σας δημιουργήσουν μια άψογη ιστοσελίδα, η οποία θα εμπεριέχει τις τελευταίες τεχνολογίες, επιτρέποντας την ενημέρωση των επισκεπτών σας μέσω ενός συναρπαστικού και εύκολου τρόπου πλοήγησης.

Σχετικα με εμας


Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται ως εισαγωγέας – - διανομέας για μηχανές γραφείου, αναλώσιμα, αξεσουάρ και περιφερειακά υπολογιστών στην Ελλάδα και την Κύπρο. Η έδρα της είναι στην Κύπρο με το δίκτυο αντιπροσώπων της και στις δύο χώρες. Προσφέρεται άμεσο στοκ για όλα τα προϊόντα καθώς υπάρχει ένα οργανωμένο τμήμα εξυπηρέτησης. Η γκάμα προϊόντων αναβαθμίζεται συνεχώς, ακολουθώντας τις ανάγκες της αγοράς. Στόχος μας είναι η άμεση κάλυψη των αναγκών του καταναλωτή, η έγκαιρη παράδοση και η εξυπηρέτηση μετά την πώληση.